Om Atikko

Se verden med nye øyne!

Atikko er en av Skandinavias største arrangører av foredrag med aktuelle, kjente og spennende personligheter. Nasjonale som internasjonale. 

Vi har fokus på å tilby en best mulig opplevelse til dere som besøker våre eventer - og bruker derfor god tid til å finne de beste lokalene. Vi tror nemlig at en god, profesjonell og behagelig atmosfære skaper de sterkeste minnene. Derfor har vi som arrangør også alltid med egne medarbeidere ut på alle våre arrangementer - en investering vi gjør for å sikre den best mulige opplevelsen for deg som deltaker. 

Alle våre arrangementer vises her på www.atikko.no.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen på foredrag!

 

 JOBB HOS OSS


Event Assistent deltid søkes

Dine oppgaver som event-assistent og vert vil inkludere hjelp til gjennomføringen av våre foredrag og arrangementer i ditt nærområde. Du vil motta betydelig støtte, men samtidig forventer vi at du er selvstendig, i stand til å håndtere oppgaver selvstendig og at du har initiativrikhet. Blant oppgavene vil du finne følgende:

  • Forberedelse før arrangementet
  • Oppsett av scenen og teknisk utstyr
  • Teknisk gjennomgang og lydprøver med foredragsholder
  • Billettsjekk
  • Kontakt med gjester og service
  • Representere Atikko og lede arrangementer fra scenen
  • Presentere foredragsholder og Atikko fra scenen

Noen ganger vil du arbeide i samarbeid med andre i Atikko-teamet, men vi forventer også at du raskt kan påta deg større ansvar for spesifikke arrangementer, selvsagt med tydelige oppgaver og støtte fra oss. Arbeidstiden vil vanligvis være på hverdager, fra ettermiddag til sen kveld. Arbeidsstedet vil variere avhengig av hvilket lokale vi bruker for hvert arrangement, enten det er et kulturhus, teater, forelesningssal, osv.

Antall arbeidstimer vi kan tilby vil variere, og vi kan ikke garantere et fast antall timer per måned. Ditt engasjement er viktigere for oss enn bransjekunnskap, men det er avgjørende at du er utadvendt, fleksibel og serviceorientert i forhold til våre kunder og foredragsholdere. Evnen til å legge merke til detaljer og en positiv innstilling er også egenskaper vi verdsetter.

Er du interessert? Send oss en kort søknad til hr@atikko.no.

 

 


Registrer deg til vårt nyhetsbrev

Atikko AS - Stortorvet 10, 0155 Oslo. Org.nr.: 919 678 178 - kontakt@atikko.no

Cookieindstillinger Personvernerklæring