Om Atikko

Se verden med nye øyne!

Atikko er en av Skandinavias største arrangører av foredrag med aktuelle, kjente og spennende personligheter. Nasjonale som internasjonale. 

Vi har fokus på å tilby en best mulig opplevelse til dere som besøker våre eventer - og bruker derfor god tid til å finne de beste lokalene. Vi tror nemlig at en god, profesjonell og behagelig atmosfære skaper de sterkeste minnene. Derfor har vi som arrangør også alltid med egne medarbeidere ut på alle våre arrangementer - en investering vi gjør for å sikre den best mulige opplevelsen for deg som deltaker. 

Alle våre arrangementer vises her på www.atikko.no.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen på foredrag!

 

 JOBB HOS OSSNÅ SØKER VI LOKALE ARRANGEMENTASSISTENTER i TRONDHEIM, BERGEN, HAUGESUND, STAVANGER og i KRISTIANSAND

Engasjerte, lokale arrangementassistenter/verter (gjerne studenter)- vil du hjelpe til med å organisere opplevelser og foredrag i ditt nærmiljø?

Atikko AS arrangerer foredrag, arrangementer og kurs med aktuelle, kjente og spennende foredragsholdere. Blant annet kjører vi foredrag over hele landet med Peder Kjøs, Thomas Erikson, Anja og Gro, Christine Koht og mange flere. Vi har mange deltakere på våre arrangementer rundt om i landet og har fokus på høy profesjonalitet og høy tilfredshet til enhver tid. Vi gleder oss til høsten og til vi igjen har mulighet til å inspirere med våre arrangementer. For å forberede oss til høsten leter vi nå etter arrangements assistenter i Trondheim, Bergen, Haugesund, Stavanger og Kristiansand.

Oppdrag som arrangementassistent og vert vil bestå av å hjelpe til å avholde våre foredrag og arrangementer i din by. Du vil få mye støtte, men samtidig krever vi at du er selvstendig, kan gå fra oppgave til oppgave og ikke er redd for å ta initiativ.
Du vil blant annet få følgende oppgaver:  

  • Forberedelse før arrangementet
  • Scene og teknisk oppsett
  • Teknisk gjennomgang og lydprøver med Foredragsholder
  • Billettsjekk 
  • Gjestekontakt og service
  • Fronte Atikko og lede arrangementer fra scenen.
  • Presentere foredragsholder og Atikko fra scenen - noen ganger også moderere Q&A

Noen ganger vil du jobbe sammen med andre fra Atikko, men vi forventer også at du raskt kan ta mer ansvar for gitte arrangementer - selvfølgelig med masse støtte og klare oppgaver fra oss.

Arbeidstid vil vanligvis være på hverdager fra ettermiddag til sen kveld. En sjelden gang også søndager. Arbeidssted vil variere avhengig av hvilket lokale (kulturhus, teater, forelesningssal osv.) som vi benytter til arrangementet.
Antall timer vi kan tilby er veldig variabelt, og vi kan ikke garantere et bestemt antall timer per måned. I første omgang vil arbeidstiden være til avholdelse av de eventer vi har i din by i høst.  

Ditt engasjement er viktigere enn din bransje kunnskap, men det er viktig at du er utadvendt, fleksibel og serviceinnstilt ovenfor kunder og foredragsholdere. At du også har et blikk for detaljer og godt humør syns vi hadde vært flott!

Ble du nysgjerrig? Send en kort søknad til krja@atikko.no og skriv Atikko Crew [by] i emnefeltet. 

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte Country Manager Kristian Jakobsen på 92437383. Vi ønsker søknaden din så snart som mulig.


 


Registrer deg til vrt nyhetsbrev

 

Atikko AS - Prinsens Gate 2B, 0152 Oslo. Org.nr.: 919 678 178 - kontakt@atikko.no

Cookieindstillinger